Assortiment

De klassieke pluischrysant in een moderne vorm

Nog altijd is de pluischrysant een bloem met een groot onderscheidend vermogen in de markt. Het is een pracht van een chrysant, met één grote bloem. Door continue selectie en veredeling is de pluischrysant met haar tijd meegegaan. Kleuren zijn modieus, bloemvormen apart. Het geeft de pluischrysant een geheel eigen plaats op de markt. In ieder geval die van KZ Flowers. Door te kiezen voor meer aparte rassen zijn we herkenbaar in de markt.

Het hoofdras is de Anastasia Dark Green, met een aandeel van 40% in de productie. Daarnaast telen we nog drie rassen met een eigen identiteit: Resomee (lichtroze), Resomee Splendid (paars) en Paladov Sunny (geel).

UNIEK! Sortering per gewicht

Bij KZ Flowers sorteren we onze pluischrysanten per bos op gewicht. Daardoor kunnen kopers die een zwaardere bos zoeken, bij ons de juiste partij  bestellen. Door het sorteren op gewicht ontstaan bovendien heel uniforme partijen.

Optimaal houdbaar door aanvoer op water en dozen.

Het grootste gedeelte wordt aangevoerd op water; de zwaardere Resomee Splendid en Resomee in dozen. Voor orders kunnen we zowel in dozen als in emmers leveren, met de gewenste aantallen per fust.

Ons assortiment:

Anastasia Dark Green

Anastasia dark green

anastasia-dark-green-website.250x200x1

Resomee Splendid

Resomee Splendid

resomee-splendid-website.250x200x1

Mix Exclusive

Mix Exclusive

MIX5 bos-1

Aljonka Salmon

Deze zalmkleurige pluischrysant is door de sterke bladkwaliteit gemakkelijk vervoerbaar. Dit is het zusje van de mooie roze Aljonka die zich inmiddels al populair heeft gemaakt op de markt.

 

pl-aljonka-salmon-01-web

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Adres

Vlietlaan 14b
2671 ND Naaldwijk

Telefoonnummer

Peet: 06 - 10 19 35 22
Jack: 06 - 13 41 26 76

E-mail
info@kzflowers.nl

Website

www.kzflowers.nl